Login om prijzen te zien! Gratis verzending NL vanaf €200,- ex. BTW

Alle Sieraden lijm

Sieraden lijm

Kies filter

Categorieën
Kleur
Kleur filter
Materiaal
Materiaal filter
Maat
Maat filter
Diameter rijggat
Diameter filter
Vorm
Vorm filter

D1424

Per tube van 30ml

Ontdek Sieradenlijm van Hasulith bij Glaser Quality Beads

Ontdek Sieradenlijm van Hasulith

Bij Glaser, dé kralengroothandel en specialist in kralen en sieradenonderdelen sinds 1935, begrijpen we ook hoe belangrijk lijm voor sieraden is bij het maken van sieraden. Daarom leveren wij nog steeds met trots de Hasulith Sieradenlijm, een onmisbaar lijm voor iedereen die zijn sieradencreaties naar een hoger niveau wil tillen.

Krachtige en onzichtbare hechting

Hasulith Sieradenlijm, verkrijgbaar in handige 30 ml verpakking, onderscheidt zich door zijn sterke hechtingseigenschappen. Deze kleurloze lijm is speciaal ontworpen om aan de profesionele normen te voldoen. Of je nu Crystals van Preciosa of stenen, cabochons, leer, metaal of andere materialen wilt verbinden, Hasulith zorgt voor een duurzame en onzichtbare resultaten die lang meegaan. Wil je eerst zeker weten hoe werkt? Probeer het dan eerst op een klein stukje om te zien wat het resultaat is

Eersteklas innovatie samen met Glaser

Bij Glaser waren wij de eerste die deze sieradenlijm van Hasulith introduceerden op de Nederlandse markt in de jaren rond 1950, en daarmee de kralen- en sieradenwereld verrijkte met een product dat sieraden maken makkelijker maakt. Onze toewijding aan kwaliteit en innovatie maakt Hasulith tot een vertrouwde partner voor zowel ervaren sieradenmakers als enthousiaste beginners.

Transparant

Met sieradenlijm van Hasulith hoef je je geen zorgen te maken over de stevigheid van je creaties. Of je nu een prachtige armband, een gedetailleerde hanger of een uniek paar oorbellen maakt, deze transparante, bijna ontzichtbare lijm biedt een betrouwbare hechting die bestand is tegen de tand des tijds. De mogelijkheden zijn eindeloos en de resultaten gewoon goed. Voor het beste resultaat raden wij wel aan om de lijm 24 uur te laten drogen.

Gebruik sieradenlijm van Hasulith en ontdek de veelzijdigheid en kracht ervan. Kies voor duurzame proffesionele sieradencreaties en vertrouw op de expertise van Glaser in samenwerking met Hasulith.

Inloggen

Ben je nieuw hier? Registreer je hier