Login om prijzen te zien! Gratis verzending NL vanaf €200,- ex. BTW

Alle Hoedenspelden met 1 punt

Hoedenspelden met 1 punt

Kies filter

Categorieën
Kleur
Kleur filter
Materiaal
Materiaal filter
Maat
Maat filter
Diameter rijggat
Diameter filter
Vorm
Vorm filter

Hoedenspelden met 1 punt

Hoedenspelden met 1 punt kan je eenvoudig bestellen bij Glaser.nl. Zelf hoedenspelden maken en ontwerpen met kralen en sieraden onderdelen die passen bij jouw stijl kan hier bij kralengroothandel Glaser.

Geef Accessoires Een Puntje Van Perfectie Met Hoedenspelden met Kralen!

Weet je wat hoeden, tassen, en kleding soms nog missen? Precies, de charme van hoedenspelden met bijvoorbeeld kralen! Deze kleine schatten zijn niet alleen praktisch, maar ook een fantastische manier om een persoonlijkheid aan iedere outfit toe te voegen. En dat met één punt!

Of je nu houdt van subtiele elegantie of juist houdt van een explosie van kleur, met hoedenspelden kun je alle kanten op. Kies kralen, net als sieradenonderdelen, die jij mooi vindt, rijg ze aan een speld, en voilà: een uniek accessoire! Het leuke is, je hoeft geen modeontwerper, maar ook geen hoedenspeld ontwerper te zijn om dit voor elkaar te krijgen. Iedereen met een beetje geduld en creativiteit kan een eigen hoedenspeld versieren. Tip: hou wel rekening met de doorsnede van het het metaal van de hoedenspeld dat deze door de kraal heen past!

Stel je voor hoe jouw favoriete hoed eruit zou zien met een prachtig rijtje glinsterende strass kralen, maar ook houten kralen aan de zijkant. Of hoe een eenvoudige tas opeens het middelpunt van de belangstelling wordt met wat kleurrijke spelden. En laten we het makkelijke gespreksonderwerp niet vergeten: "Wauw, waar heb je die geweldige speld vandaan?" "Oh, deze? Die heb ik zelf gemaakt! En ze zijn te koop"

Dus, pak wat spelden, een handvol kralen en laat je creativiteit de vrije loop. Wie weet wat voor wonderbaarlijke accessoires jij gaat creëren!

Inloggen

Ben je nieuw hier? Registreer je hier