Login om prijzen te zien! Gratis verzending NL vanaf €200,- ex. BTW

Alle Eindkapjes

Eindkapjes

Kies filter

Categorieën
Kleur
Kleur filter
Materiaal
Materiaal filter
Maat
Maat filter
Diameter rijggat
Diameter filter
Vorm
Vorm filter

M1363-13-738

10 stuks

M1362-16-737

10 stuks

M1362-12-737

10 stuks

M1362-12-735

10 stuks

M1362-12-738

10 stuks

M1333-16-738

10 stuks

M1332-14-735

10 stuks

M1332-14-738

10 stuks

M1332-14-737

10 stuks

Eindkapjes groothandel Glaser

DANNY DE OUDE URL WAAR DEZE ARTIKELEN STONDEN WAS: https://glaser.nl/bijoux-onderdelen/kralenlkapjes-voor-sieraden

Eindkapjes zijn sieraden onderdelen die nodig zijn om een extra uiterlijk te geven aan sieraden-designs of mode ontwerpen. Ze staan ook bekend als kapjes, kralenkapjes, kapjes, kraalkapjes, kralenhoedjes, kraalhoedjes en kroonhoedjes en worden vaak toegepast om kralen een aanvullende uitstraling te geven.

Standaard worden ze vaak gebruikt aan het begin en het einde ;) van een ketting of armband om het geheel een evenwichtig uiterlijk te geven en de uiteinden gelijkmatig mooi af te werken.

De meest gebruikte vorm zijn de ronde eindkapjes. Er zijn ook andere vormen kralenkapjes in ons assortiment in allerlei kleuren soorten, vormen en maten. Alle eindkapjes zijn nikkelvrij en hebben een extra kleurcoating zodat ze heel lang mooi blijven.

Eindkapjes kopen

Eindkapjes kopen kan bij Glaser. Onze eindkapjes of kralenkapjes zijn perfect voor elk sieraden ontwerp of ander creatief project.
Of je nu een professionele ervaren sieraden designer bent of net aan het begin van een creatieve carrière staat, de eindkapjes van Glaser bieden eindeloze mogelijkheden om ontwerpen een unieke uitstraling te geven.

Ontdek de veelzijdigheid van eindkapjes

Eindkapjes zijn veelzijdige in gebruik. Zo kunnen ze op de kraal aan de boven- en onderkant worden geplaats. Dit kan ook aan éen kant van de kraal voor een ander effect. De belangrijkste functie van deze kraal is het versieren maar ook tegelijkertijd beveiligen van kralen in sieraden-ontwerpen.

Wist je dat als je kapjeskralen aan of achter elkaar rijgt zonder een kraal ertussen,er een soort "slang effect ontstaat" wat soepel draagt in een armband of halsketting. Dit is een opkomende trend in het huidige mode beeld. Onze roestvrijstale kapjes van staal zijn daar heel geschikt voor.

Bij groothandel in eindkapjes Glaser bieden we een grote keuze kapjes in verschillende vormen, maten en kleuren zodat er voor ieder sieraden-ontwerp iets speciaals is.

Deze eindkapjes worden, naast sieraden of opnaaikapjes, ook toegepast in bijvoorbeeld poppenhuizen als lampenkap of als een schattig dopje op kleine flesjes. Onze eindkapjes zijn een goede keuze voor professionele sieraden ontwerpen en ander creatieve hobby-creaties.

Het effect van eindkapjes

Een van de meest unieke aspecten van de eindkapjes van Glaser is het effect van de vernieuwende vintage uitstraling. Alle kapjes worden met zorg en aandacht van te voor handmatig ontworpen en in detail vervaardigd. Eenmaal toegepast in een ontwerp hebben ze een tijdloos karakter en voegen ze authenticiteit toe aan elk soort ontwerp.

Verkl