Login om prijzen te zien! Gratis verzending NL vanaf €200,- ex. BTW

Alle Knijpkralen|Verbergers

Knijpkralen|Verbergers

Kies filter

Categorieën
Kleur
Kleur filter
Materiaal
Materiaal filter
Maat
Maat filter
Diameter rijggat
Diameter filter
Vorm
Vorm filter

Knijpkralen en verbergers

Knijpkralen en verbergers zijn de stille kracht in sieradenontwerpen. Knijpkralen voor de stevigheid en verbergers om de knijpkralen op een subtiele manier te verbergen. Knijpkralen worden ook vaak als losse metalen kraaltjes gebruikt in sieraden. In vele kleurvaste tinten verkrijgbaar.

Wat zijn knijpkralen

Waar zijn knijpkralen voor bedoeld? Deze kleine eenvoudige kralen van metaal spelen een belangrijke rol in het vervaardigen van sieraden. Ze zijn vergelijkbaar met de onzichtbare lijm die ervoor zorgt dat kralen op hun plaats blijven en de sluitingen goed blijven zitten zonder verschuiving.

Dubbelgegloeide eenvoud

Het gebruik van knijpkralen is makkelijk. Met behulp van een  platte platbektang worden deze dubbel gegloeide kralen samengedrukt rondom het rijgdraad. Omdat ze dubbelgegloeid zijn, is het metaal wat zachter en extra soepel zodat ze stevig om het rijgdraad blijven zitten en er een betrouwbare hechting ontstaat. Hierdoor kunnen sieraden langdurig worden gedragen met vertrouwen, wetende dat ze niet plotseling uit elkaar vallen.

Verbergers voor knijpkralen

Een knijpkralen verbergers zijn speciale kraaltjes die worden gebruikt om sieraden, zoals een ketting of armband netjes af te werken. De knijpkralen verbergers zijn bedoeld om een platgedrukte dichtgeknepen knijpkraal, die al om de draad heen zit of om een knoop, te verbergen. Knijp, tijdens het afwerken, deze verbergers zachtjes aan rondom de knijpkraal of knoop totdat er een mooi ronde "kraal" overblijft.

Veelzijdigheid in kracht, kleur en maat

Bij Glaser Quality Beads vinden wij het belangrijk dat je ontwerpen lang mee gaan. Daarom bieden we knijpkralen in verschillende kleuren, zoals glanzend verguld goud, antiek zilver, koper of brons. Bovendien kun je kiezen uit verschillende maten van het rijggaatje, variërend van 0,9 mm tot 2 mm, om ervoor te zorgen dat ze perfect passen bij je ontwerp.

Verborgen kwaliteit

Hoewel knijpkralen misschien klein en onopvallend zijn, ze houden je ontwerp bij elkaar. Knijpkralen zorgen dat ontwerpen lang goed blijven en niet uitelkaar vallen. Ontdek onze knijpkralen en geef je sieraden de betrouwbaarheid die ze verdienen.

Inloggen

Ben je nieuw hier? Registreer je hier