Login om prijzen te zien! Gratis verzending NL vanaf €200,- ex. BTW

Alle Nietstiften

Nietstiften

Kies filter

Categorieën
Categorieën
Kleur
Kleur filter
Materiaal
Materiaal filter
Maat
Maat filter
Diameter rijggat
Diameter filter
Vorm
Vorm filter

Nietstiften met bolletje of knopje

Sieradenmakers en ontwerpers gebruiken nietstiften als onmisbare onderdelen bij het maken van sieraden. Het zijn metalen staafjes gemaakt van een  stevige draad met draaddikte in verschillende diktes waar je kralen op kan rijgen. Buig het uiteinde van het staafje met een rondbektang om een oogje te maken. Door aan het einde van de nietstift een rondje te buigen, kan je het op allerlei manieren vastzetten, of laten hangen aan je armband, ketting of oorbel.

Nietstiften: De perfecte basis voor al je sieradencreaties!

Op zoek naar deze onmisbare sieradenonderdelen om jouw creativiteit de vrije loop te laten? Dan zijn onze nietstiften de perfecte keuze voor jou! Deze metalen staafjes met een knopje of bolletje aan het uiteinde zijn ideaal voor het maken van hangende sieraden, armbanden, kettingen, oorbellen en sleutelhangers. Hier vind je nietstiften in verschillende draad dikte:

  • 0,6mm - meestal voor zoetwater parels en natuursteen kralen met een kleiner gaatje
  • 0,7mm - handig tussenmaatje
  • 0,8mm. - standaard maat, stevig en past meestal op alle andere soorten kralen.

Waarom nietstiften onmisbaar zijn:

  • Het is een technisch sieraadonderdeel
  • Eenvoudig te gebruiken: Rijg eenvoudig kralen op de nietstift en buig het uiteinde met een rondbektang om de kraal te fixeren.
  • Veelzijdig: Gebruik nietstiften als basis voor hangende sieraden, verbind elementen in armbanden en kettingen, of creëer unieke oorbellen. De mogelijkheden zijn enorm!
  • Geen oogjes nodig: In tegenstelling tot kettelstiften, hebben nietstiften geen oogjes. Dit maakt ze perfect voor het bevestigen van kralen die je wilt laten hangen om te laten bungelen.
  • Verschillende varianten: Kies uit nietstiften met een knopje of  bolletje, in diverse materialen, draad-diktes en kleuren. Zo vind je altijd de perfecte match voor jouw sieradenontwerp en design.

Wat is het? Knopje, balletje, kopje, plat schijfje, hoofdje, uiteinde?

In tegenstelling tot kettelstiften waar een oogje aan zit, hebben nietstiften geen oogje maar een soort ' knopje ', een soort plat hoofdje of kopje net als op een spijker, aan het uiteinde. Als je daar een kraal aan rijgt, wordt ze gestopt door het uiteinde aan de stift. Nietstiften worden veel gebruikt voor het maken van hangende onderdelen, elementen in armbanden, kettingen, oorbellen, sleutelhangers. De opties zijn eindeloos voor het maken van hangers met bedeltjes of kralen waar niks onderaan vastgemaakt hoeft te worden. Je kan nietstiften ook als tussenstuk of connector  in je sieraden gebruiken. Door bijvoorbeeld aan je zelf gemaakte oogje nog andere onderdelen, kralen of bedeltjes met elkaar te verbinden.

Naast nietstiften bieden wij ook een ruim assortiment aan:

  • Kettelstiften: kettelstiftjes zijn handig voor het bevestigen aan sieraden, aan elkaar of aan sluitingen voor speciale effecten in bijvoorbeeld sieraden.
  • Andere sieradenonderdelen: Van kralen en bedels tot draad en sluitingen, vind alles wat je nodig hebt om prachtige sieraden te maken in onze webshop en showroom.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden met nietstiften en maak unieke sieraden die bij jou passen!

Bestel nu jouw nietstiften in onze webshop en ervaar het gemak en de veelzijdigheid van deze onmisbare sieradenonderdelen!

Keywords: nietstiften, sieradenonderdelen, kralen, bedels, armbanden, kettingen, oorbellen, sleutelhangers, creativiteit, sieraden maken, online webshop, groothandel.