Login om prijzen te zien! Gratis verzending NL vanaf €200,- ex. BTW

Alle Settings

Settings

Kies filter

Categorieën
Categorieën
Kleur
Kleur filter
Materiaal
Materiaal filter
Maat
Maat filter
Diameter rijggat
Diameter filter
Vorm
Vorm filter

Settings voor cabochons, boutons, strass en camees

Settings voor cabochons, boutons, strass en camees zijn belangrijk voor het maken van nieuwe sieraden.

Cabochons zijn prachtige sieradenonderdelen die een uniek accent om sieraden mee te maken. Combineer jouw gekozen cabochon met de perfect passende setting met behulp van onze
hoogwaardige strass sieradenlijm. Ideaal voor gebruik op leren bandjes, als tussenstuk of als hanger aan een ketting of armband.

Ontdek onze aanbod van prachtige cabochons die perfect zijn voor jouw nieuwe sieraden ontwerpen. Kies uit verschillende varianten, waaronder kunststof resin en glas cabochons, boutons , strass en camees. In onze collectie  vind je de exclusieve exemplaren waarmee je unieke sieraden kunt creëren.

Lijm voor settings

Een cabochon heeft meestal een bolle bovenkant en een platte onderkant, waardoor je deze in een setting kunt bevestigen.
Hiervoor is onze speciale bijouterie strass lijm perfect.
Breng voorzichtig een kleine hoeveelheid lijm aan op de setting en plaats vervolgens de cabochon of bouton. Let erop dat je niet te veel lijm gebruikt om te voorkomen dat het gaat "vlekken".

Met onze aan cabochons en settings kun je precies bepalen hoe welke cabochon in jouw sieraden wilt verwerken. Kies uit verschillende settings in antiek zilver, antiek goud, goud en brons, inclusief varianten met 1 oogje voor hangers of met 2 oogjes als tussenstuk. De cabochon setting vormt een belangrijke basis voor jouw unieke sieraden ontwerpen.

Onze settings en cabochons zijn sieraden-accessoires die vaak worden gebruikt als tussenstuk in armbanden of als opvallende hangers aan halskettingen of oorbellen.

Onze accessoires zijn beschikbaar in verschillende maten en vormen. We hebben ook ovale cabochons van 18 x 13 mm, maar ook van 40mm met bijbehorende settings. Ontdek de complete collectie hier en begin vandaag nog met het maken van nieuwe sieraden!