Login om prijzen te zien! Gratis verzending NL vanaf €200,- ex. BTW

Over Glaser

Over ons

Kralengroothandel Glaser Quality Beads, jouw one-stop B2B-online kralenshop voor creatieve kralen-ontwerpen, mode en kunst.

Welkom bij Glaser Quality Beads, de oudste kralengroothandel van Nederland, vanuit hartje Amsterdam en later vanuit de Elementenstraat Amsterdam Sloterdijk, inmiddels gevestigd te Amstelveen – Groot Amsterdam.

Al bijna 90 jaar zijn wij dé plek voor originele kralen, strass-steentjes en sieradenonderdelen, waar creatieve geesten worden geïnspireerd en hun harten sneller gaan kloppen. Of je nu een professionele sieradenmaker, kralenwinkel, modeontwerper die op zoek is naar originele kralen, of een kunstenaar die experimenteert met nieuwe materialen, bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor je nieuwste soorten ontwerpen!

over glaser mood impression

Onze voorraad: Een snoepwinkel voor kralenliefhebbers

Sommige noemen onze showroom en magazijn een kralen-snoepwinkel, de ander een schatkamer. Ongeacht je stijl, missie of expertise, je vindt het bij Glaser Quality Beads. We hebben zorgvuldig een speciale uitgebreide selectie van diverse maar vooral originele kralen, materialen, stijlen en kleuren samengesteld. Van trendy kralen en echte strass-steentjes van Preciosa of Swarovski tot klassieke parels van glas en kunststof, maar ook de nieuwste charmante bedeltjes maar ook uniek vintage kralen; we garanderen dat je alles, of eigenlijk, heel veel, vindt wat je nodig hebt om je creativiteit tot leven te brengen.

Klantenservice: Meer dan alleen kralen en bijouterie onderdelen

Bij Glaser Quality Beads stellen we uitzonderlijke klantenservice centraal. We gaan verder dan alleen het aanbieden van producten; we willen dat je enthousiast bent over de hele ervaring. Ons deskundige team staat altijd klaar om je te helpen bij het kiezen van de perfecte materialen, advies te geven over de nieuwste trends en technieken, en al je vragen te beantwoorden. Ben je benieuwd welke klanten wij met trots hebben mogen bedienen? Lees dan verder op onze blog

Duurzaamheid: Een verantwoorde keuze

Duurzaamheid is door de tijd heen, verweven met ons familiebedrijf. We werken alleen samen met premium fabrikanten die zich inzetten voor duurzame producties met schone en eerlijke arbeidsomstandigheden. Wij weten dat het creëren van mooie sieraden hand in hand kan gaan met respect voor onze planeet, die ook wel iets weg heeft van een grote ronde kraal overigens.

Voor wie we er zijn: Iedereen met een creatieve geest

Onze diverse klantenkring weerspiegelt de verscheidenheid van onze voorraad. Van beginnende professionals die hun eerste sieradencollecties opbouwen tot gerenommeerde ontwerpers die op zoek zijn naar unieke accenten, van theaters tot kunstenaars en andere branche gerichte organisaties – iedereen die op zoek is naar kralen en materialen om hun creativiteit uit te drukken, vindt hier een oplossing.

Kennis & Inspiratie: Onze passie delen

Met meer dan 89 jaar ervaring in de kralenindustrie hebben we een schat aan kennis en expertise opgebouwd. We delen dit graag met jou in onze showroom, via onze website, Bead labs, demonstraties, tips en inspiraties op onze website en sociale media. We houden van het inspireren van jou en het helpen ontwikkelen van jouw creatieve vaardigheden.

Bezoek onze showroom: zie de kralen live!

Wil je de kralen in het echt zien voordat je ze koopt? Bezoek dan onze showroom in Amstelveen! Bekijk alle kralen en sieraden onderdelen op je gemak, beoordeel ze op kleur en voel zelf de materialen in je handen. We begrijpen dat soms de textuur van een kraal het verschil kan maken in je keuze en design. Een beeldscherm waar je dit nu op leest blijft maar een beeldscherm. Zijn er al beeldschermkralen?

We nodigen je van harte uit

Wij vinden het fijn als we je binnenkort als klant mogen verwelkomen bij Glaser Quality Beads. Bekijk onze website, plan een bezoek aan onze showroom, tijdens de reguliere openingstijden (KVK inschrijving verplicht), of neem contact met onze klantenservice. We staan klaar je te helpen jouw creatieve visies en dromen tot leven te brengen!

Klanten zonder geldige KVK-bedrijfsregistratie, verzoeken wij om onze partner voor particulieren; www.nieuwekralen.nl te bezoeken.

Voor een persoonlijke ervaring met onze kralen en onderdelen collectie, nodigen we je dus nogmaals van harte uit in onze showroom op Meerlandenweg 62, 1187 ZR, Amstelveen. Een geldige branche-gerichte inschrijving van de Kamer van Koophandel is verplicht.

Sinds het begin van oprichting gaat onze creatieve kralen-reis verder en zijn we dankbaar, om samen met jou, nieuwe creatieve hoogtepunten te blijven bereiken.

Glaser Quality Beads – Beads & Beading Supplies Since 1935

over glaser Footer banners 2100 x 330

#kralen #sieradenonderdelen #creativiteit #duurzaamheid #amstelveen #amsterdam #grootamsterdam

 

Inloggen

Ben je nieuw hier? Registreer je hier