Het artikel is toegevoegd aan de wishlist
Kralen Groothandel Glaser | Online sieraden winkel

25mm Pailletten plat rond met randgat oranje

D1684-25-606
Voorradig

25mm pailletten rond met randgat oranje kopen? Deze pailletten met een randgat staan ook bekend als platte sequins met een top hole en hebben een glanzende uitstraling. De paillettes zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en afwerkingen en zijn perfect voor het verfraaien van kleurrijke kleding ontwerpen met glitter en glans. Het gebruik van pailletten van haute couture kwaliteit maakt een verschil dat je duidelijk kan zien en voelen.

Vaak worden deze pailletten met een gaatje aan de zijkant, gebruikt in theaterproducties, cosplay, anime, displays, show couture en kleding ontwerpen, sieraden, burlesque, circus en bruidskleding. Dry clean proof. Het rijggaatje heeft een diameter van 0.6mm. In een verpakking van 50 gram zitten ongeveer 310 stuks pailletten. Naast embroidery toepassingen is het ook ideaal als glitter decoratiemateriaal of mee te knutselen.

Ze zijn ook bekend als Lovertjes, Paillettes, Paillett, Payet, Paillet, Lovertje, Palett, Kislap sa bestido, Paljetti, Paillette, Cequim, Flitter, Vizulis, Zvyneliai, Kora, Cekin, Flitr, Flitter, or paljett.

Per: 50 gram
  • Kleur
  • Materiaal
  • Vorm
  • Maat
  • Ø

Voor jou uitgezocht

5 Euro Korting bij je volgende bestelling?

Ontvang 1x per week een mail met de nieuwste kralen, sieraden onderdelen, creaties en bedrijfs-aanbiedingen. Schrijf je nu in en ontvang 5 Euro Korting* bij je volgende bestelling. 
*deze actie geldt alleen voor geregistreerde bedrijven met een geldig KVK-nummer die nog niet zijn aangemeld voor deze update.