Login om prijzen te zien! Gratis verzending NL vanaf €200,- ex. BTW

24 okt 2023

Alles over parels kopen

Parels voor in sieraden en deze dragen bij elke type outfit is tijdloos. Door de eeuwen heen hebben mensen parels gebruikt voor in sieraden, accessoires en op kleding. Ze hebben altijd een klassieke en tegelijkertijd ook nog steeds een hippe trendy uitstraling van nu. Maar waar kan je nou het beste parels kopen en wat vind jij belangrijk?

In veel sieraden worden parels verwerkt. Naast echte parels, zoals zoetwaterparels, kun je ook goedkope parels kopen die niet van echt te onderscheiden zijn. Deze worden imitatie parels genoemd. Met imitatie parels in verschillende kleuren en vormen maak je opvallende en luxe sieraden. Wil je weer parels kopen voor het maken van sieraden dat kan bij ons. Je kunt imitatie parels gemakkelijk online kopen.

Aan de slag met imitatie parels

Imitatie parels zijn onmisbaar bij het maken van een eigen sieraad. Ze worden ook vaak verwerkt in accessoires. Ze zijn betaalbaar en maken een sieraad luxe en stijlvol door de mooie glans. Wij hebben parels in bijna elke kleur en in meerdere vormen. Een andere benaming voor een imitatie parel is een shell parel. Deze is vaak gemaakt van glas. Met glasparels sieraden creëer je een klassieke look. Ideaal om te dragen bij chique gelegenheden zoals bruiloften, gala’s en andere feestjes. Of gewoon voor een gezellig avondje thuis met vrienden.

Imitatie parels in onze collectie zijn gemaakt van glas en gerecycled plastic waardoor de echte natuur niet wordt aangetast.alles over parels kopen

Zelf sieraden maken met imitatie parels?

Dat kan. En onze parels zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. Met het bewust zijn om duurzamer en milieuvriendelijk artikelen te leveren hebben wij in de jaren 50 al besloten geen echte parels in onze collectie te voeren. Hier zijn andere bedrijven beter in gespecialiseerd. Maar als je nep parels wil gebruiken om nieuwe sieraden te maken, is het een leuke manier op je tijd te besteden en nog betaalbaar ook. Je zal zien dat als je hier eenmaal aan begint, je niet meer wil stoppen. Je kunt alle kralen die je nodig hebt, waaronder onze imitatie parels, makkelijk online bestellen of komen bekijken in onze showroom (*met een branche gerichte KVK inschrijving). Met zelfgemaakte sieraden heb je altijd persoonlijke en unieke accessoires om te dragen. Zelf sieraden maken is leuk om alleen te doen, maar je kunt hier ook een gezellige middag of avond van maken met vriendinnen.

Voorbeelden sieraden met parels

Je kunt verschillende soorten sieraden maken van parels. Voorbeelden hiervan zijn een mooie parelketting, een parel armband, fijne oorknoppen of een opvallende ring. Met een of meerdere parels verwerkt in je sieraden heb je altijd prachtige eyecatchers. Kies een kleur parel, zoals klassiek wit of opvallend blauw, en een vorm. Naast de gebruikelijke ronde vorm zijn er ook parels in druppelvorm of een hele andere variant. De parel in druppelvorm wordt vaak gebruikt als hanger.

Goedkope parels kopen voor kleding en andere accessoires

Naast sieraden kun je natuurlijk ook andere accessoires oppimpen met parels. Omdat onze imitatie parels niet duur zijn, is het laagdrempelig en leuk om meerdere items luxer te maken met parels. Denk aan haarclips, een tas of de bovenste rand van je sokken. Je kunt ook kleding eleganter maken door hier parels aan toe te voegen. Creëer een hele andere look door parels op een ouder basic shirtje of een sweater te naaien. Op deze manier geef je afgedankte kleding een tweede leven.

Je parels online kopen

De mooiste parels koop je online bij Glaser. Laat je verrassen door het kleurenspectrum in ons assortiment en de verschillende vormen. Neem rustig een kijkje in onze webshop en bestel je parels makkelijk en snel. Ook vind je op onze website inspiratie en tips voor het maken van sieraden met parels. Naast parels verkopen we ook andere kralen om sieraden mee te maken en om kleding mee op te pimpen. Ben je particulier? Dan verwijzen wij je graag door naar ons zusterbedrijf Nieuwe Kralen.

 

Inloggen

Ben je nieuw hier? Registreer je hier