Login om prijzen te zien! Gratis verzending NL vanaf €200,- ex. BTW

Alle Elastiek

Elastiek

Kies filter

Categorieën
Categorieën
Kleur
Kleur filter
Materiaal
Materiaal filter
Maat
Maat filter
Diameter rijggat
Diameter filter
Vorm
Vorm filter

D1296-02-6017

5 meter

D1296-02-6011

5 meter

D1296-02-6034

5 meter

D1296-02-6030

5 meter

D1296-02-6094

5 meter

D1555-50

spoel van 50 meter

Tijdelijk uitverkocht

D1555-100

100 meter spoel

D1555-80

50 meter spoel

Sieraden elastiek kopen

Sieraden elastiek kopen voor professionele sieraden ontwerpen kan bij kralen- en onderdelen groothandel Glaser. Ons speciaal ontwikkelde elastiek is verschillende soorten diktes en kleuren verkrijgbaar en zijn super voor het maken van armbanden, enkelbandjes, kettingen, telefoonkoorden en voor vingerringen met rocailles kralen. Werk met ons elastiek zodat je de ontworpen nieuwe sieraden makkelijk blijvend aan en af kunt doen.

Ons sieraden elastiek is het stevigste elastisch draad en is een bijzonder soort elastisch koord dat speciaal is ontwikkeld voor onze sieradenmakers. Het is gemaakt van een high-tech rekbaar materiaal dat zowel heel sterk en flexibel is. Hierdoor is het ideaal voor het maken van verschillende soorten sieraden, waaronder armbanden, kettingen of zelfs haarbanden.

Dit sieraden elastiek biedt sieradenontwerpers de mogelijkheid om comfortabele en flexibele sieraden te ontwerpen die makkelijk te dragen zijn. Met dit duurzame elastisch draad komen de mooiste ontwerpen tot leven. Kies voor sieraden elastiek en ontdek de topkwaliteit om professionele sieraden te maken.

Het beste elastiek

Het beste elastiek voor het maken van armbandjes,  telefoonkoorden of andere accessoires vind je bij Glaser. Ons sieraden elastiek is speciaal ontwikkelt voor de professionals en is super flexibel en stevig tegelijk zodat je eenvoudig en snel leuke nieuwe sieraden kunt maken. Ook in meerdere kleuren verkrijgbaar.

In onze collectie, zijn alle soorten elastiek speciaal vooraf getest op kwaliteit en houdbaarheid. Het meest gebruikte elastiek zijn de de top kwaliteit transparante elastiek soorten. Het is super stevig elastiek dat niet zomaar kapot getrokken kan worden. Naast het transparante sieraden elastieken zijn deze ook verkrijgbaar in het zwart en worden geleverd op spoelen.

Snel armbandjes maken

Sieraden elastiek is heel handig als je snel armbandjes wil maken. Ons sieraden elastiek is van de beste kwaliteit en altijd goed om op voorraad te hebben als je vaak sieraden maakt die je makkelijk af en aan wil kand doen zoals bij armbandjes of enkelbandjes.

Je kunt bij Glaser sieraden elastiek kopen voor een voordelige en juiste prijs-kwaliteit verhouding met een snelle verzending. Dit sieraden elastiek de beste keuze om mee te beginnen. Kies en combineer favoriete kralen en begin met rijgen op het elastische rijgdraad. Als je daarmee klaar bent, knip je het elastiek af en zorg je dat je nog voldoende elastiek overhoudt voor het knopen van de uiteinden om je ontwerp af te werken.

Hoeveel knopen?

Hoeveel knopen zijn handig om het elastische draad goed vast te laten zitten en wat is dan de beste knoop-techniek voor de afhechting van sieraden?

De truc zit hem in de manier waarop je de knoop maakt zodat deze stevig blijft zitten. Zoals je op de afbeelding hieronder ziet, rek je eerst even heel kort het elastiek voordat je de kralen, die je hebt samengesteld gaat rijgen. Na het rijgen leg je of eerst één standaard knoop en daarboven een dubbele of trippel knoop!

Sieraden Elastiek knoop techniek hoe maak ik een knoop met elastiek draad voor sieraden uitleg.

Je kan het ook andersom doen zoals de tekening hierboven. Dus eerst een enkele knoop (2) en dan de (3) drie dubbele.
Let op: het oppervlak van dit soort elastiek voor sieraden is redelijk glad, waardoor het mogelijk is dat het knoopje snel los kan schieten als je het niet goed knoopt!

Als je zeker wil zijn dat het knoopje goed vast blijft zitten, kan je optioneel een klein kloddertje transparante sieraden lijm aanbrengen op het knoopje en het dan goed laten drogen.
De twee stukjes elastiek die nu uitsteken knip je af en je kan nu het knoopje makkelijk weg werken door deze terug te steken in een rijggaatje van een kraal die naast het knoopje zit. Dit gaatje mag dan niet te klein zijn zodat deze mooi wegvalt.

Sieraden elastiek bestellen?

Wij hebben de meest gebruikte en belangrijkste soorten, maten en kleuren beschikbaar die regelmatig door onze professionals worden gebruikt. Wanneer je op zoek bent naar veel sieraden elastiek, voor grote sieraden producties, dan raden wij onze groothandel-spoelen met elastiek rijgdraad aan.

Inloggen

Ben je nieuw hier? Registreer je hier