Login om prijzen te zien! Gratis verzending NL vanaf €200,- ex. BTW

Alle Leer

Leer

Kies filter

Categorieën
Categorieën
Kleur
Kleur filter
Materiaal
Materiaal filter
Maat
Maat filter
Diameter rijggat
Diameter filter
Vorm
Vorm filter
Leren veters vierkant 2,5mm in de kleur rood.

L1907-6

Leren veters vierkant 2,5mm in de kleur naturel.

L1907-1

Leren veters vierkant 2,5mm in de kleur grijs.

L1907-18

Leren veters vierkant 2,5mm in de kleur bruin.

L1907-3

Leren veters vierkant 2,5mm in de kleur bruin.

L1907-2

Leren veters vierkant 2,5mm in de kleur zwart.

L1907-19

L2280-015-19

10 x 1 meter

Leren veters rond 1,5mm in de kleur wit.

L2280-015-20

10 x 1 meter

Leren veters rond 1,5mm in de kleur turquoise.

L2280-015-215

10 x 1 meter

Leren veters rond 1,5mm in de kleur turquoise.

L2280-015-15

10 x 1 meter

Leren veters rond 1,5mm in de kleur roze.

L2280-015-211

10 x 1 meter

Leren veters rond 1,5mm in de kleur roze.

L2280-015-11

10 x 1 meter

Leer kopen voor sieraden maken

Wil je leer kopen voor sieraden maken, dan is onze collectie leer rijgmateriaal een mooie aanvulling op jouw nieuwste ontwerpen.

Kwaliteitsleer voor sieraden bij Glaser

Bij Glaser weten we dat leer een veelzijdig en geliefd materiaal is voor sieradenmakers die het prettig vinden om hier mee te werken. Vaak kan je er een simpele hanger aan hangen een schuifknoop maken en je bent klaar. Daarom bieden we een uitgebreide selectie van hoogwaardige kwaliteitsleer voor iedere creatieve behoefte. Ons leer is direct en op aanvraag verkrijgbaar in verschillende soorten, kleuren en kwaliteiten.

Leren veters van geitenleer en rundleer

Onze dunne leren veters, van ongeveer 1mm tot 1.5mm dik, zijn gesneden per 1 meter en gemaakt van geitenleer. Geitenleer staat bekend om zijn soepelheid, stevigheid en unieke textuur. Dit leer is ideaal voor het maken van hals kettingen en armbanden. Het is verkrijgbaar in diverse kleuren, waardoor je altijd het perfecte geitenleer vindt voor jouw nieuwste ontwerpen.

De wat dikkere leren veters die ook worden gesneden en aangeboden per 1 meter zijn ongeveer 2mm dik en zijn gemaakt van rundleer. Rundleer is een duurzaam en stevig leer dat geschikt is voor diverse sieradencreaties. Dit leer is beschikbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor je jouw ontwerpen een natuurlijke uitstraling kunt geven.

Beide leersoorten gaan lang mee en maken ieder ontwerp uniek.

Leersoorten

Bij Glaser bieden we diverse leersoorten die geschikt zijn voor het maken van unieke sieraden:

Leerkoord: Ons leerkoord is verkrijgbaar in verschillende diktes, waardoor je elegante armbanden en kettingen kunt vervaardigen. Je kunt kiezen uit meerdere kleuren om ontwerpen te personaliseren.

Plat leer: Plat leer is perfect voor armbanden en andere sieraden. Het is beschikbaar in verschillende breedtes, variërend van 5 mm tot 20 mm, waardoor je sieraden kunt creëren met zowel subtiele als robuuste uitstralingen.

Gevlochten leer: Het gevlochten leer geeft een bohemian uitstraling aan je sieraden en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Kies tussen plat gevlochten en rond gevlochten leer in verschillende maten en kleuren.

Gestikt leer: Gestikt leer voegt een subtiel detail toe aan je sieraden. De zichtbare stiknaden kunnen matchen met de kleur van het leer en zijn verkrijgbaar in effen kleuren.

Regaliz Leer: Regaliz leer is breed en stevig, ideaal voor het maken van grovere armbanden. Dit leer is beschikbaar op aanvraag.

Suède: Suède veter, of nappakoord is zacht en soepel, perfect voor kettingen, armbanden en andere accessoires. Het voelt fijn en comfortabel aan op de huid.

Leerbanden: Onze leerbanden zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Ze zijn simpel, robuust en gaan dickt met drukknoppen.

Vega leer: Voor mensen die de voorkeur geven aan imitatieleer zijn er opties zoals PU-leer, Skai en Eco-leer. Deze alternatieven zijn echt geschikt voor de dierenliefhebbers. Wij hebben deze "leren" alternatieven alleen op aanvraag beschikbaar en kunnen  wel speciaal besteld worden.

Bij Glaser vind je alleen hoogwaardige leermaterialen en ook bijpassende sluitingen, schuifkralen en eindkappen om nieuwe sieraden ontwerpen compleet te maken.

Ontdek de mogelijkheden van leer voor sieraden en laat je inspireren door onze uitgebreide collectie. Koop kwaliteitsleer voor jouw nieuwste sieraden bij Glaser en stimuleer je eigen creativiteit.