Login om prijzen te zien! Gratis verzending NL vanaf €200,- ex. BTW

Showroom Amstelveen

“Live” kralen en sieraden onderdelen zien en voelen.

Beleef onze collectie unieke kralen en sieraden onderdelen in het echt!

Wij vinden het belangrijk en weten ook dat onze kralen, sieraden onderdelen en benodigdheden in het echt veel beter te zien zijn.

Door onze collecties in het echt te bekijken en te voelen, stimuleer je je eigen creativiteit en kijk je makkelijker of een kleur of vorm past in je nieuwe ontwerpen. Op zoek naar de nieuwste kristal kralen artikelen van Preciosa en klassiekers van SWAROVSKI? Voor de nieuwste strass en kristallen en speciale bestellingen tegen de beste prijzen ben je van harte welkom in onze showroom.

(Een geldige branche-gerichte KVK-inschrijving is verplicht)

showroom glaser kralengroothandel kralen kopen

 

Online artikel-foto’s van onze kralen en onderdelen geven vaak een goede impressie van de werkelijkheid. Breng een bezoek aan onze showroom om, naast de nieuwste kralen en sieraden onderdelen, alle artikelen in het echt te beoordelen op kleur, vorm, gewicht, verhoudingen en professionele kwaliteit. Voor nieuwe sieraden ideeën, toepassingen, ontwerpen, materiaal- en kleurcombinaties is een bezoek aan de showroom een bron van inspiratie. Wij helpen je graag met nieuwe ontwerpen. Voor exclusieve bestellingen op maat, speciaal voor jouw nieuwe ontwerpen of project(en), raden wij aan een afspraak te maken, zodat wij jou gericht kunnen assisteren de juiste artikelen in de juiste vorm, maat, kleur en prijs te vinden.

Bijzondere kralen nodig die niet op de website staan? Dat kan in onze kralen showroom in Amstelveen.

Ontvang vakkundig advies over toepassingsmogelijkheden bij het maken van sieraden en mode ontwerpen. Ervaar de kleuren, glitters, vormen en gewicht van kralen en onderdelen in het echt! Een beeldscherm zoals waar je dit nu leest blijft toch maar een beeldscherm!

Bezoekadres

Meerlandenweg 62 | 1187 ZR  Amstelveen | Nederland

Openingstijden Showroom Amstelveen

Onze showroom en magazijn zijn tijdens reguliere werkdagen geopend op:

  • maandag 9:00 tot 15:00 uur
  • dinsdag 9:00 tot 15:00 uur
  • woensdag 9:00 tot 11:30 uur  (op afspraak)
  • donderdag 9:00 tot 15:00 uur

Telefonisch bereikbaar op +31 20 6844 744

  • maandag 10:00 tot 15:00 uur
  • dinsdag 10:00 tot 15:00 uur
  • donderdag 10:00 tot 15:00 uur

WhatsApp  +31206844744

Wij zijn via WhatsApp bereikbaar elke dag bereikbaar. We proberen zo snel mogelijk te antwoorden binnen uiterlijk 24 uur.

Inloggen

Ben je nieuw hier? Registreer je hier