Login om prijzen te zien! Gratis verzending NL vanaf €200,- ex. BTW

Alle Specials

Specials

Kies filter

Categorieën
Categorieën
Kleur
Kleur filter
Materiaal
Materiaal filter
Maat
Maat filter
Diameter rijggat
Diameter filter
Vorm
Vorm filter

Specials

Ontdek onze exclusieve, limited editions, aanbiedingen kralen en onderdelen in deze collectie specials. Vind kralen en sieraden onderdelen bij Glaser.nl, waar we gespecialiseerd zijn in unieke kralen en sieraden onderdelen die je soms echt alleen bij ons te verkrijgen zijn of je het mooi vindt of niet. Van kleurrijke handgemaakte kralen tot schitterende pailletten en ook vintage of limited editions. Laat je inspireren door onze zorgvuldig geselecteerde specials van topkwaliteit en geef je sieraden een uniek karakter. Ontdek de collecties van exclusieve kralen en pailletten en sieraden onderdelen bij Glaser.nl en creëer sieraden en mode-designs die een blijvende indruk geven.

In deze categorie vind je naast Limited Editions prachtige Pailletten, Aanbiedingen en Overige artikelen die wij in onze collectie aanbieden.

Pailletten zijn, vaak platte of cup vormige kleine glimmende of matte schijfjes in verschillende vormen om op kleding of stoffen te naaien ter decoratie. Ze staan ook bekend als cuvettes, lovertjes, sequins of glittertjes genoemd.Onze pailletten of paillettes zijn kleine glimmende plaatjes gemaakt van gemaakt van gerecycled kunststof met een gaatje in het midden of in/aan de rand. Pailletten worden vaak in borduurwerk of embroidery verwerkt op feestkleding, showkleding, circus- en bruidskleding.

Bij Glaser kun je de in cup vorm of de vlakke platte pailletten, cuvetten, facet pailletten bestellen in diverse maten. In ons assortiment vind je unieke custom iriserende platte ronde glitter pailletten, confetti paillettes, cuvettes, diy cuvette sequins en meer. Het is ook mogelijk pailletten in verschillende vormen en kleuren te bestellen voor knutselwerk of als decoratiemateriaal. Van bloem pailletten tot ster pailetten. Alle pailletten zijn van haute couture kwaliteit, waterbestendig en getest op duurzaamheid. Ze blijven qua kleur mooi nadat ze bijvoorbeeld met de kledingstoffen gestoomd worden. Dry clean proof.

********************

Ontdek onze exclusieve collectie specials kralen en sieraden onderdelen bij Glaser.nl, waar we gespecialiseerd zijn in unieke kralen en sieraden onderdelen die alleen bij ons beschikbaar zijn. Van kleurrijke handgemaakte kralen tot schitterende pailletten en ook kralen voor kinderen. Laat je inspireren door onze zorgvuldig geselecteerde specials van topkwaliteit en geef je sieraden een uniek karakter. Ontdek de wereld van exclusieve kralen en sieraden onderdelen bij Glaser.nl en creëer sieraden die een blijvende indruk geven.