Login om prijzen te zien! Gratis verzending NL vanaf €200,- ex. BTW

Preciosa Round Crystal Beads 3mm Crystal AB

45119602-3mm-00030AB

Selecteer opties

Deze Preorder geldt alleen voor originele groot-verpakkingen van Preciosa Crystals. Dit artikel wordt speciaal voor jou vooraf besteld. Houd er rekening mee dat de gemiddelde levertijd 1 tot 2 weken is en onze algemene voorwaarden van kracht zijn. We nemen contact met je op als we meer informatie nodig hebben of als er updates zijn. 

Preciosa Round Crystal Beads 3mm in de kleur Crystal AB. Voeg een vleugje elegantie toe aan sieraden, kleding of kostuums met deze kristal kralen. Deze kristalkraaltjes met een rijggat van circa 0.9mm zijn facet geslepen, waardoor ze het licht prachtig weerkaatsen. Perfect voor het maken van unieke sieraden!

De kleur van deze Preciosa Round Crystal Beads 3mm Crystal AB (00030 AB) hebben een Aurora Borealis (AB) coating, een speciale behandeling die een caleidoscoop van kleuren in hun diepte ontsluit. Als licht met de AB-coating intrigeert, ontstaat er een spectrum van levendige tinten, die doen denken aan een glinsterende regenboog. De kleuren verschuiven en dansen met elke beweging, waardoor er een dynamisch spel van licht en kleur ontstaat.

De schoonheid van de Preciosa Ronde Kristallen Kralen 3mm in Crystal AB ligt niet alleen in hun iriserende glans, maar ook in hun opmerkelijke veelzijdigheid. De maat 3mm maakt ze ideaal voor een breed scala aan toepassingen, van delicate tot opvallende accenten in sieradenontwerpen.

Naast deze ronde of round crystal beads vind je in ons assortiment ook een uitgebreide collectie van Preciosa Rondelle Beads, de konische kristal kralen.

Beschikbaar verpakkingseenheden:

  • Per 144 stuks of
  • Pre-order 720 stuks in de originele grootverpakking van Preciosa

Inloggen

Ben je nieuw hier? Registreer je hier