Login om prijzen te zien! Gratis verzending NL vanaf €200,- ex. BTW

Preciosa Round Crystal Beads 6mm Crystal

45119602-6mm-00030

Selecteer opties

Deze Preorder geldt alleen voor originele groot-verpakkingen van Preciosa Crystals. Dit artikel wordt speciaal voor jou vooraf besteld. Houd er rekening mee dat de gemiddelde levertijd 1 tot 2 weken is en onze algemene voorwaarden van kracht zijn. We nemen contact met je op als we meer informatie nodig hebben of als er updates zijn. 

Preciosa Round Crystal Beads 6mm in de kleur Crystal. Voeg een vleugje elegantie toe aan sieraden, kleding of kostuums met deze kristal kralen. Deze kristalkraaltjes met een rijggat van circa 1mm zijn facet geslepen, waardoor ze het licht prachtig weerkaatsen. Perfect voor het maken van unieke sieraden!

De kleur Crystal (00030) is een helder kristal kleur die het licht op een subtiele en mooie manier reflecteert. Perfect voor het accentueren van andere kleuren, het toevoegen van glans aan ontwerpen of het maken van een subtiele, elegante look. Denk aan een heldere diamant of een druppel water.

Naast deze ronde crystal beads vind je in ons assortiment ook een uitgebreide collectie van Preciosa Rondelle Beads, de konische kristal kralen.

Beschikbaar verpakkingseenheden:

  • Per 20 stuks of
  • Pre-order 288 stuks in de originele grootverpakking van Preciosa

Inloggen

Ben je nieuw hier? Registreer je hier