Login om prijzen te zien! Gratis verzending NL vanaf €200,- ex. BTW

Preciosa Round Crystal Beads 6mm Fuchsia

45119602-6mm-70350

Selecteer opties

Deze Preorder geldt alleen voor originele groot-verpakkingen van Preciosa Crystals. Dit artikel wordt speciaal voor jou vooraf besteld. Houd er rekening mee dat de gemiddelde levertijd 1 tot 2 weken is en onze algemene voorwaarden van kracht zijn. We nemen contact met je op als we meer informatie nodig hebben of als er updates zijn. 

Preciosa Round Crystal Beads 6mm in de kleur Fuchsia. Voeg een vleugje elegantie toe aan sieraden, kleding of kostuums met deze kristal kralen. Deze kristalkraaltjes met een rijggat van circa 1mm zijn facet geslepen, waardoor ze het licht prachtig weerkaatsen. Perfect voor het maken van unieke sieraden! Preciosa Round Crystal Beads 6mm Fuchsia.

De kleur Fuchsia (70350) is een intense tint van roze, die doet denken aan de bloesem van fuchsia bomen of de zachte blaadjes van pioenrozen. Over dit intense roze zweven tinten van paars, die de kleur diepte en dimensie geven. De kleur past goed bij diverse stijlen, van modern en trendy tot klassiek en elegant.

Naast deze ronde crystal beads vind je in ons assortiment ook een uitgebreide collectie van Preciosa Rondelle Beads, de konische kristal kralen.

Beschikbaar verpakkingseenheden:

  • Per 20 stuks of
  • Pre-order 288 stuks in de originele grootverpakking van Preciosa

Inloggen

Ben je nieuw hier? Registreer je hier