Login om prijzen te zien! Gratis verzending NL vanaf €200,- ex. BTW

Alle Preciosa Pendants

Preciosa Pendants

Kies filter

Categorieën
Categorieën
Kleur
Kleur filter
Materiaal
Materiaal filter
Maat
Maat filter
Diameter rijggat
Diameter filter
Vorm
Vorm filter

Preciosa pendants kopen

Preciosa pendants kopen kan bij kralengroothandel en partner van Preciosa Crystals,  Glaser Quality Beads.

De schittering van Preciosa Pendants

Bij Glaser, als trotse partner van Preciosa Crystals, presenteren we de kristal collectie Preciosa Pendants. Preciosa-kristallen staan bekend om hun hoge kwaliteit en worden vervaardigd in the Crystal Valley, in de Bohemen van de Tsjechische Republiek.

Preciosa Pendants zijn kristal-helder, glinsteren bijna net zo mooi als echte diamanten en zijn in veel maten en kleuren verkrijgbaar.

Ze zijn perfect om sieraden te mee te maken of te combineren met onze collectie Preciosa Crystal Bicone Beads en Round beads.

Wat zijn Preciosa pendants?

Preciosa pendant zijn hangers voor het maken van sieraden. Met hun intense kleuren, diverse slijpvormen en speciale optische effecten stellen Preciosa-kristallen profesionele sieradenmakers in staat om hun creatieve visies verder uit te breiden. Of het nu gaat om een opvallende hanger voor aan een ketting of juist een subtiel middelpunt in oorbellen, Preciosa Crystal Pendants maken creaties sjieke draagbare kunstwerken voor elke gelegenheid.

Verschillende soorten Preciosa pendants

Er zijn vier soorten Preciosa Pendants

  • Drop Pendants: Deze druppelvormige kristallen van Preciosa hebben een unieke traanvorm, met een redelijk smalle bovenkant en een bredere onderkant. Zo lijken ze op een echte waterdruppel of traan.
  • Heart Pendants: Preciosa Heart Pendants zijn meerfacetterige kristallen met een draadgat in het midden van de boog van Cupido, waardoor ze aan een ketting of bevestiging kunnen worden bevestigd om prachtige sieraden mee te maken.
  • Rivoli Round Pendants: De Preciosa Rivoli-vormige kristallen zijn met robot-precisie geslepen glazen kristal stenen met een puntige bovenkant en een gefacetteerde achterkant om hun helderheid en kleur te verbeteren. Ze hebben een ronde vorm met meerdere facetten die een prachtige schittering geven.

Waarom Preciosa pendants kopen?

Net als bij Glaser staat bij Preciosa de hoogste kwaliteit bovenaan de lijst. Elke stap van het productieproces ondergaat extra tests en inspecties om de perfectie te garanderen. Van het selecteren van de beste grondstoffen tot het inzetten van ervaren mensen die hun vak verstaan in het maken van deze unieke pendants. Elk sieraad is een bewijs van Preciosa's toewijding aan excellentie.

Laat je inspireren door Preciosa

Preciosa Crystal Pendants zijn essentieel voor elke professionele sieradenmaker die nieuwe ontwerpen wil maken. Met Preciosa Crystals zijn de mogelijkheden eindeloos, waardoor je je creaties makkelijk kan verrijken met schittering en elegantie.

Glaser is een Preciosa Partner en biedt 's werelds grootste assortiment Preciosa Crystals. Preciosa Crystals zijn verkrijgbaar in alle maten en kleuren, zowel in retail- als groothandelsverpakkingen. In aanvulling op onze collectie Preciosa Crystal Pendants, kun je ook onze Swarovski artikelen aanschaffen in onze online b2b winkel.

In de situatie dat je vragen hebt  over de voorraad of leveringsinformatie, dan helpt ons team je graag verder.