Login om prijzen te zien! Gratis verzending NL vanaf €200,- ex. BTW

Alle Swarovski hotfix flatbacks

Swarovski hotfix flatbacks

Kies filter

Categorieën
Kleur
Kleur filter
Materiaal
Materiaal filter
Maat
Maat filter
Diameter rijggat
Diameter filter
Vorm
Vorm filter

Swarovski hotfix steentjes

Met Swarovski hotfix strass steentjes verfraai je eenvoudig kledingstukken of andere objecten. Het is belangrijk dat ze glitteren op bijvoorbeeld het podium of op de dansvloer. Deze hoogste kwaliteit strass hebben een platte achterkant die bedekt is met een verharde lijmlaag. Deze lijmlaag smelt door verhitting en kan daardoor gemakkelijk op verschillende soorten stof worden aangebracht. Met Swarovski hotfix crystals versier je zo eenvoudig onder andere showkleding, bruidsjurken maar ook circuskleding of andere stage wear. Bij kralengroothandel en strass steentjes groothandel Glaser vind je Swarovski hotfix flatbacks in allerlei maten en in alle kleuren, van transparante tot zwarte hotfix steentjes.

Plakstenen van Swarovski

In ons assortiment vind je veel verschillende Swarovski hotfix steentjes, ook wel hotfix Swarovski Crystals genoemd. Deze hotfix diamantjes zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en in alle kleuren. De luxe plakstenen zijn eenvoudig aan te brengen met een strijkijzer.

Hotfix steentjes aanbrengen met applicator

Je kunt ook een hotfix applicator gebruiken om de Swarovski hotfix steentjes of andere plakstenen op de stof aan te brengen. De punt van de applicator wordt erg heet en smelt hiermee de lijm achterop de plakstenen. De lijm is warm genoeg wanneer het gaat bubbelen of wanneer de lijmlaag gaat glimmen. Dan kun je de diamantjes op de stof bevestigen in het patroon dat jij wil.

Hotfix steentjes kopen bij Glaser

Steentjes van Swarovski zijn van hoge kwaliteit en hebben een luxe uitstraling, maar zijn wel relatief duurder in vergelijking met andere soorten hotfix steentjes. In ons assortiment plakstenen vind je goedkopere hotfix steentjes om stof mee te versieren. Van kralen tot bedeltjes en van bijoux onderdelen tot hotfix steentjes, groothandel Glaser heeft het allemaal! Kom langs in onze kralengroothandel strass stenen groothandel in Amstelveen of bestel Swarovski hotfix steentjes eenvoudig in onze webshop.