Het artikel is toegevoegd aan de wishlist
Kralen Groothandel Glaser | Online sieraden winkel
technische sieraad benodigdheden

Sieraden en textiel lijm

Sieradenlijm is onmisbaar bij het maken van je eigen sieraden ontwerpen. Plak stenen, cabochons, kralen, strass, Swarovski en Preciosa in jouw sieraden. De sieradenlijmen van Hasulith hebben een uitstekend hechtvermogen. Laat je ontwerpen 24 uur drogen voor maximale sterkte. Wil jij steentjes, strass aanbrengen op stof? Kies dan voor de textiellijm van Glaser. Deze superlijm is door ons ontwikkeld en is even flexibel als de stof. De lijm is doorzichtig en daardoor nagenoeg onzichtbaar. Ideaal voor fashion, danskleding of podiumkleding. 

Sieraden strass lijm

Sieraden strass lijm

Strass- en plakstenenlijm. De tube heeft een speciaal bekje waarbij het heel makkelijk is om de stenen van lijm te voorzien. De lijm is transparant en geeft het beste resultaat als het 24 uur ...

Lees meer
1 stuk
Sieraden strass lijm
D1534
Bestellen
Sieraden lijm

Sieraden lijm

Sieraden lijm Hasulith, bijouterie lijm per tube van 30ml voor bijouterie toepassingen. Voor het plakken van o.a. stenen, cabochons, strass en nog veel meer.   Transpara...

Lees meer
1 stuk
Sieraden lijm
D1424
Bestellen
Textiellijm

Textiellijm

Deze superlijm is speciaal voor het aanbrengen van strassteentjes en plaksteentjes op verschillende soorten ...

Lees meer
60 ml
Textiellijm
D1423
Bestellen
Laden

5 Euro Korting bij je volgende bestelling?

Ontvang 1x per week een mail met de nieuwste kralen, sieraden onderdelen, creaties en bedrijfs-aanbiedingen. Schrijf je nu in en ontvang 5 Euro Korting* bij je volgende bestelling. 
*deze actie geldt alleen voor geregistreerde bedrijven met een geldig KVK-nummer die nog niet zijn aangemeld voor deze update.

Naar boven Naar beneden