Het artikel is toegevoegd aan de wishlist
Kralen Groothandel Glaser | Online sieraden winkel

Sieraden tang gebogen platbektang

M1076
Voorradig (9 verpakkingen beschikbaar)

Deze platbektang behoort tot een "must have" tussen je tangen collectie. Gereedschap tangen om sieraden mee te maken. Een goede sieraden tang is onmisbaar bij het maken van sieraden en mode creaties. Deze tangen zorgen voor meer grip, flexibiliteit en een veilige werkwijze. De gladde grijpvlakken zorgen ervoor dat er geen beschadigingen ontstaan aan het materiaal of je sieraad. De tang heeft een lekker gewicht en ligt makkelijk in de hand. De grepen zijn met kunststof overtrokken en het metaal is hoogwaardig gepolijst. De kromme, licht gebogen platbektang heeft een lengte van ca. 130mm. Met deze tang kun je bijouterie, sieraden onderdelen grijpen, klemmen en buigen. Deze tang is ook het gereedschap voor het platknijpen van knijpkralen.

Vanwege de kromme, gebogen platbek, is deze tang perfect om in bepaalde hoeken van je sieraden ontwerpen onderdelen of kralen te klemmen, grijpen en voor het dichtknijpen van knijpkralen. 

Per: 1 stuk
 • Kleur
  0
 • Materiaal
 • Vorm
 • Maat
  0
 • Ø
  Ø

Voor jou uitgezocht

5 Euro Korting bij je volgende bestelling?

Ontvang 1x per week een mail met de nieuwste kralen, sieraden onderdelen, creaties en bedrijfs-aanbiedingen. Schrijf je nu in en ontvang 5 Euro Korting* bij je volgende bestelling. 
*deze actie geldt alleen voor geregistreerde bedrijven met een geldig KVK-nummer die nog niet zijn aangemeld voor deze update.