Login om prijzen te zien! Gratis verzending NL vanaf €200,- ex. BTW

The Bead Lab

Glaser’s Bead Labs: bron van kennis & inspiratie

Sinds 2015 heeft Glaser met trots al een reeks speciale evenementen die gerelateerd zijn aan mode, kralen, losse sieraden onderdelen en de toepassingen daarvan georganiseerd onder de noemer “The Bead Lab” in onze showroom.

Deze “Bead Labs” bieden een unieke gelegenheid voor sieradenmakers, couturiers, kunsthistorici en mode-experts om samen te komen en hun kennis en vaardigheden te delen met betrekking tot de toepassings-mogelijkheden van onze kralen en bijouterie-onderdelen.

Tijdens deze “Bead Labs” geven, onder andere, startende, gerenommeerde en trendsettende sieradenmakers, couturiers, kunsthistorici of mode-deskundigen gerichte presentaties over de toepassingen van kralen en bijouterie-onderdelen die aansluiten op nieuwste en oude seizoenen en modebeelden. Naast losse sieraad-onderdelen, zullen er ook speciaal ontworpen bijouterie-ontwerpen “live” te bewonderen zijn.

The Bead Lab oude kralenfabriek Glaser.nl Kralen kennis

Kralenfabriek rond de jaren 1936 

Een deelname aan Glaser’s Bead Labs biedt de mogelijkheid om je eigen expertise te verrijken met de gespecialiseerde kennis van aanwezige experts. Van materiaalgebruik, mode- en materiaalwetenschap tot modegeschiedenis, je krijgt waardevolle inzichten van mensen met professionele ervaring in hun vakgebied.

De Bead Labs zijn de plek waar de nieuwste innovaties en inspiraties worden gepresenteerd. Hier ontstaan nieuwe ideeën voor het creëren van trendsettende sieraden designs, mode-ontwerpen en kunstwerken. Onze Bead Labs zijn een bron van kennis en is een creatieve brandstof voor iedereen die geïnspireerd wil worden door de wereld van kralen en bijouterie.


AGENDA:

Op dit moment zijn er geen Bead Labs geplanned. We kijken ernaar uit om in de nabije toekomst weer opnieuw bijeenkomsten te organiseren waarbij creativiteit, vakkennis en sieraden en mode inspiratie centraal staan. Hou onze socials en updates in de gaten voor onze toekomstige Bead Lab-evenementen.

Inloggen

Ben je nieuw hier? Registreer je hier