Login om prijzen te zien! Gratis verzending NL vanaf €200,- ex. BTW

Verzenden

Veilig

Verzendkosten bij Glaser Quality Beads Kralen Groothandel doen we gericht en op maat zodat je bestelling veilig wordt geleverd.
Gratis verzenden bij Glaser Quality Beads vanaf €200,– exclusief BTW en verzendkosten

Verzenden en levering van bestellingen online

Verzenden en levering van bestellingen, die wij online ontvangen, worden standaard verzonden via Myparcel of DHL. In overleg kunnen we ook op andere manieren versturen. Onze verzendwijze hangt af van het gewicht, de afmetingen en waarde van de bestelling. We werken alleen met betrouwbare expediteurs tegen de, op dat moment, meest gunstige tarieven.

Franco levering

Gratis verzenden binnen Nederland

Ontvang gratis verzendkosten binnen Nederland bij bestellingen vanaf €200,- exclusief B.T.W. (€242,00 inclusief 21% B.T.W.).

Gratis verzenden binnen Europa

Voor bestellingen buiten Nederland geldt gratis verzending bij bestellingen vanaf €300,-.
Voor bestellingen binnen Europa brengen we geen verzendkosten in rekening bij bestellingen vanaf €300,-.

Gratis verzenden buiten Europa

Buiten Europa worden geen verzendkosten gerekend bij bestellingen vanaf €500,-.

Verzenddagen

Onze expeditie-afdeling verstuurd tijdens reguliere werkweken op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Voor 12:00 uur besteld, is op een van deze betreffende dagen, dezelfde dag verstuurd. Hou wel rekening dat onze expediteurs soms kunnen uitlopen met leveringen vanwege drukte op de verzendmarkt

Belangrijk: In het geval je er voor kiest om het pakket van Glaser Quality Beads te weigeren bij levering of als je het pakket niet binnen de aangegeven termijn ophaalt bij een afhaalpunt, worden zowel de verzendkosten als de kosten voor de retourzending doorberekend. Deze kosten zullen worden verrekend met het bedrag van de retourzending.

Inloggen

Ben je nieuw hier? Registreer je hier